Lediga tjänster

Fritidspedagog sökes till Fria Emilia i Boden

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Arbetsuppgifter
Fria Emilia är en fristående grundskola, F-9 i Boden. Vi har funnits och vuxit sedan 2004. Kommande läsår 20/21 kommer vi att ha ca 280 elever och ca 50 anställda. Vi följer självklart skollagen och Lgr11:s värdegrund, uppdrag och riktlinjer.

Skolan drivs som en ekonomisk förening bestående av föräldrar och personal och har inget ekonomiskt vinstintresse. Skolans huvudman är styrelsen som består av föräldrar och personal.

Fria Emilia inspireras av Reggio Emilias tankar om delaktighet och utforskande. Med delaktighet menar vi att elevernas erfarenheter, frågor och tankar utgör en viktig utgångspunkt i lärandet. Med utforskande menar vi att eleverna ska kunna vara kreativa och innovativa i sin lärprocess. Vi skapar goda relationer där alla individer tar ansvar och ges möjlighet att växa som människor och i sitt lärande. Vi tänker att hela individens hälsa och välbefinnande står i centrum, därför använder vi både kropp och knopp i lärandet.

Vår vision: En skola där människor får utvecklas till sitt bästa jag.

Vi söker dig som har fritidspedagogexamen alternativt examen grundlärare med inriktning mot fritidshem.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare ser vi som värdefulla förmågor. Ansvarskänsla och god samarbetsförmåga är några av de personliga egenskaper som du har med dig tillsammans med ett intresse att jobba i enlighet med våra grundtankar. För att göra det krävs bl.a flexibilitet, god förmåga att lyssna samt mod att ifrågasätta och utmana sig själv och andra. Vi tror starkt på att arbeta tillsammans, arbete i skolan ska inte vara ett ensamarbete och vi strävar därför att så långt som möjligt göra arbetet till ett lagarbete.

Tillsvidaretjänst på 100% med tillträde augusti 2020. Anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Du kommer att arbeta på fritids på Fria Emilia, fritids arbetar med att erbjuda fritidsbarnen en meningsfull fritidstid där olika typer av verkstäder erbjuds som valmöjligheter för fritidsbarnen. Det kan handla om allt från experiment, dans, träverkstäder, IKT till ateljé och kreativa verkstäder. Din kompetens och dina specialintressen är intressanta för oss och verksamheten. Tjänsten avser 100% och innebär också att du arbetar under skoldagen på våning 1.

Övrigt om lön, ersättningar och förmåner

Individuell lönesättning tillämpas. På Fria Emilia tillämpas semestertjänst med ett lokalt avtal som innefattar en generell kompensationstid, detta innebär i praktiken att du kan vara ledig under i princip alla lovdagar och det liknar en ferietjänst, men med en fördel att du i högre grad kan påverka när du vill förlägga din ledighet. På Fria Emilia äter all personal pedagogisk lunch tillsammans med eleverna i vår Bistro där skolmaten tillagas från grunden av våra kockar. En timme friskvård i veckan. Vi följer Bodens kommuns läsårsplan.

Kontakt

Vid frågor kontakta Jenny Lindgren, rektor, Fria Emilia 070-888 543 7 eller mejla ansokan@friaemilia.se

Fackligt ombud Lärarförbundet: Susanne Svensson, susanne.svensson@friaemilia.se

ÖVRIGT

Vänligen bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Ansök här!

______________________________________________________________________

Är du sugen att arbeta hos oss på Fria Emilia? Vi är allt som oftast i behov av vikarier. Fyll i vårt formulär eller hör av dig till ansokan@friaemilia.se eller 0921-55800. Vi behöver ibland också tillsätta tjänster, längre vikariat och fasta tjänster. Är du intresserad av att arbeta hos oss så är vi såklart nyfikna på dig.

Hör gärna av dig.